Case

M-Buijs Schilderwerken

Huisstijl

M-Buijs Schilderwerken is een schilderbedrijf wat actief is in de omgeving Rotterdam. Gers Gemaakt en M-Buijs zijn in contact gekomen toen M-Buijs net begonnen was. Gers mocht mooie projecten voor M-Buijs uitvoeren, hier kijken we dan ook allebei met een positieve blik op terug. Gers Gemaakt is blij dat wij M-Buijs als klant mogen hebben en kijken uit naar nog meer mooie projecten.

1 / 4
M-Buijs Schilderwerken

M-Buijs Schilderwerken

Een creatief project, waar veel bij kwam kijken.

2 / 5

Een logo moet opvallen en laten zien wat je doet, dit hebben we dan ook kunnen maken voor M-Buijs. Het logo staat voor de letter M op een schilder kwast. Hiermee is het duidelijk dat het gaat om M-Buijs en dat het een schilder bedrijf is.

3 / 5

Een website is een uitstraling die bij het bedrijf moet passen. Voor de website van M-Buijs was het belangrijk dat het rustig over kwam en duidelijk is wat M-Buijs allemaal doet. Als gebruiker kun je goed zien wat M-Buijs doet en wat voor projecten M-Buijs al heeft afgerond. Dit allemaal in dynamische content, waarbij het mogelijk is om verschillende projecten toe te voegen en te sorteren.

4 / 5

Voor kleine ondernemers is het heel belangrijk dat ze klanten kunnen bereiken via social media. Gers Gemaakt mocht de social media content creëren voor M-Buijs. Facebook en Instagram zijn platformen waar M-Buijs klanten kan bereiken. Facebook is meer informatief dan Instagram, hier is het belangrijk om de mooie projecten te tonen.

5 / 5

M-Buijs moet zijn klanten natuurlijk kunnen bereiken. Dit kan door visitekaartjes en briefpapier, deze zijn helemaal opgemaakt in de stijl van M-Buijs. Het is van belang dat het duidelijk is wat M-Buijs doet. Dit heeft Gers Gemaakt bereikt door de verschillende kleuren verf op de achtergrond te gebruiken, en natuurlijk de kwast in het logo.

Passion leads to success

Somebody
  • Share:
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et.