Case

Continental Singers

CD

Continentals is een band die al 50 jaar bestaat! Gers Gemaakt mocht van al hun prachtige muziek een collectieve cd box maken, oftewel een Limted Edition box. 50 jaar is natuurlijk een bijzonder getal en daarom hebben we voor een luxe uitstraling gekozen. Het was belangrijk dat de box opvalt en dat het een unieke uitstraling heeft die echt voelt alsof het speciaal is.

1 / 4
Continentals Singers

Continentals Singers

Een creatief speciale editie design opdracht

2 / 4

De box moest natuurlijk iets uitstralen waarbij je aan muziek denkt. Dit heeft Gers Gemaakt voor elkaar gekregen om verschillende muziek golven in verschillende kleuren op de voorkant neer te zetten, daarnaast zijn sommige net zoals het getal 50 goud wat nog een extra effect geeft.

2 / 4

Als je de box open doet zie je 6 cd’s al deze cd’s hebben een eigen kleur die ook op de voorkant staat. Zo heb je de voorkant van de box waarbij alle kleuren samen komen en elke cd heeft dan zijn eigen kleur waardoor ze makkelijk te onderscheiden zijn. Als je alle CD’s op een rij zet is dit natuurlijk spectaculair.

3 / 4

Van de 60’s tot de jaren 0 het is bijna niet te beseffen hoe lang dat is. Gers Gemaakt is super blij met het resultaat. Het heeft echt een limited edition uitstraling en het is een uniek beeld als je alles naast elkaar ziet.

Gers Gemaakt is geweldig!

Leen La Rivière, CEO van Continental Sound Music

Gers Gemaakt hebben wij naar alle tevredenheid ingehuurd om ons magazine (komt uit sinds 1974) geheel te restylen. Dat is gebeurd naar volle tevredenheid van onze directie. Maar belangrijker is dat onze cliënten bijzonder enthousiast zijn. Daarnaast heeft Gers Gemaakt kort geleden een heel belangrijk CD project vormgeven betreffende onze 50 jaar muziekgeschiedenis. Inzet, betrokkenheid en enthousiasme kan alleen maar geroemd worden.

  • Share:
Alle rechten zijn van Gers Gemaakt en de betreffende klant