GERS GEMAAKT

Wordpress

Het creëren van iets gers

HET BELANGRIJKE VAN EEN WEBSITE

Een website moet een uitstraling hebben die past bij het bedrijf en haar waarden uitstraalt. Het is van belang dat er een Gerse huisstijl wordt gehanteerd waarmee duidelijk wordt waar het bedrijf voor staat. Daarnaast moet de menustructuur van een website duidelijk zijn voor de klant.

Als alle belangrijke elementen op de website staan is het van belang dat er gekeken wordt naar Google. Google heeft meerdere methodes om een website uit te lezen, maar door WordPress zijn er handige plugins waarmee we er het beste uithalen. Zo bieden wij een service aan om heel de website langs te lopen. Zo komen wij er achter of alles geoptimaliseerd is voor Google en wordt de website hoger ingedeeld in de Google ranglijsten.
(TIP: onderaan de pagina is er een stukje over Google adverteren)

Bent u benieuwd wat WordPress nog meer te bieden heeft, en wat het voor u kan betekenen, neem contact met ons op!

MINDER TIJD
MINDER KOSTEN

Als u er voor kiest om door Gers Gemaak een WordPress website te laten ontwikkelen, kan dit veel voordelen voor u opleveren. Het is efficiënter om een WordPress site te ontwikkelen dan een website vanuit codes op te bouwen. Waardoor er minder tijd voor het ontwerp- en ontwikkelproces nodig is en automatisch leidt tot lagere kosten voor u.

Daarnaast kunnen er meerdere accounts worden gekoppeld aan uw website, wat het beheer en contentvulling eenvoudig maakt.

MAKKELIJK AANPASBAAR

Wordpress is een techniek die steeds meer wordt toegepast. Als je een WordPress website hebt heb je veel meer flexibiliteit. Het is niet alleen voor de ontwerper makkelijker maar de opdrachtgever kan het overzicht eenvoudig zelf bijhouden. Doordat WordPress een blokken structuur gebruikt is het na een korte instructie eenvoudig zelf bij te houden. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat alle date online opgeslagen staat!

MEERDERE GEBRUIKERS

Als klant bepaal je zelf wie je toevoegt en met welke functie. Door een functie te koppelen aan een gebruiker krijgt de gebruiker aan de hand van de functie bepaalde rechten voor de website. Zo kan je iemand alleen teksten aan laten passen of plaatjes, maar je kan iemand ook nieuwe pagina’s laten of bepaalde plugins laten downloaden.

ONDERHOUD & BACKUP

Bij Gers Gemaakt bieden wij de beste service aan voor uw website. Zo maken wij standaard back-ups van een site, mocht er iets fout gaan hebben we een reservekopie. Daarnaast kunnen wij tegen verschillende tarieven het onderhoud aanbieden. Hiermee bedoelen we eens per zoveel keer nieuwe nieuws-items maken, nieuwe projecten toevoegen en/of oude gegevens vervangen.

WEBSHOP

Wilt u een webshop dan is WordPress een perfecte optie. Met WooCommerce kunt u eenvoudig producten toevoegen en beheren. Je kan makkelijk zien wat er allemaal verkocht wordt en welke producten trending zijn. WooCommerce houdt automatisch bij hoeveel producten er nog over zijn en zal aangeven wanneer deze op zijn. WooCommerce zorgt voor een (database) maar dan via een makkelijke weg. U hoeft niet elk product 10 keer toe te voegen met codes bijvoorbeeld dat wordt allemaal vanuit WooCommerce voor u gedaan.