Skip to main content

DIENSTEN

Wat voor diensten leveren wij

IETS MAKEN GEEN PROBLEEM

Wilt u een communicatie uiting laten ontwerpen of ontwikkelen dan bent u bij Gers Gemaakt op het juiste adres. Door onze ervaring zijn wij in staat om het beste ontwerp voor u te maken. Op deze pagina vertellen wij in het kort welke diensten wij bieden. Dit verandert constant omdat we telkens bezig zijn met het verbeteren en uitbreiden van onze diensten.

EEN ONTWERP

Gers Gemaakt heeft veel ervaring op gedaan. Dit begon al tijdens de opleiding en is alleen maar meer geworden door de jaren heen. Wilt u iets laten ontwerpen dan bent u bij Gers Gemaakt op het juiste adres. Het is voor ons een doel dat uw ontwerp er van top tot teen goed uitziet. Het is natuurlijk de bedoeling dat het doel van het ontwerp gaat werken. Dit kan zijn het verkopen van producten maar ook het binnenhalen van klanten. Wij zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat het doel gehaald wordt en dat de klant tevreden is met het eindresultaat.

EEN HUISSTIJL

Een huisstijl is wat het woord betekent. Het is een stijl van uw bedrijf die overal gehanteerd moet worden. Het bedenken van een goede stijl is lastig en de ontwerper staat altijd voor bepaalde uitdagingen. Zo moet het aan de wensen van de klant voldoen, de doelgroep aanspreken en uitstralen wat het bedrijf is en wat het doet. Het is belangrijk dat de stijl overal gehanteerd wordt, dit zorgt niet alleen voor een Gerse ervaring maar ook voor duidelijkheid voor de klant.

EEN WEBSITE

Een website is niet meer weg te denken in deze tijd. Gers Gemaakt heeft er ook alles aan gedaan om zelf een Gerse website neer te zetten. Wij werken met WordPress dat is een back-end software waarmee je efficiënt de beste sites kan maken. Hierover vertellen wij graag meer op onze aparte Website pagina!

EEN LOGO

Een logo moet eruit springen! Het is belangrijk dat het laat zien waarvoor het bedrijf staat en dat het opvalt tussen alle andere logo’s. Zo heeft Gers Gemaakt al vele logo’s mogen maken en elk logo is uniek en heeft een eigen uitstraling. Het is natuurlijk belangrijk dat er gekeken wordt naar de doelgroep van het bedrijf en dit bepaalt deels hoe het logo er uit gaat zien. Wilt u alle ontworpen logo’s zien klik dan op de button hieronder!

VERSCHILLEND DRUKWERK

Als uw bedrijf een stijl heeft en bepaalde content heeft om te laten zien aan de klanten, kan dit via verschillende manieren/kanalen. Wat nog steeds altijd gebruikt wordt is drukwerk, denk aan een visitekaartje, briefpapier of eventueel een magazine. Gers Gemaakt zorgt ervoor dat het bestand helemaal op juiste wijze opgemaakt wordt, de drukker kan dit bestand zonder moeite gaan drukken waardoor er een Gers product van de pers komt rollen.

EEN VIDEO

Wil je als bedrijf wat nieuws en wil je nieuwe mensen aanspreken? Dan kan dat via een video die het goed doet op de social media kanalen. Wij zorgen ervoor dat de video power heeft en dat het er Gers uit ziet. Zoals wij zeggen de video moet ‘Powervol’ zijn, hiermee bedoelen we dat de video eruit moet springen en duidelijk moet zijn waarvoor de video is. Denk aan een video voor promotie maar dit kan ook een video zijn over een speciaal persoon. Wat het doel van de video ook is, Gers Gemaakt zorg voor een video die de klant niet kan weerstaan.

SOCIAL MEDIA

Social Media is niet meer weg te denken in deze tijd en een noodzakelijke aanvulling op de communicatie mix. Het is daarom belangrijk dat uw bedrijf hierop posts laat zien die passen bij uw bedrijf(stijl). Dit kan een in huisstijl opgemaakte foto zijn van het kantoorpand maar dit kan ook opgemaakte berichten zijn in de stijl van uw bedrijf. Daarnaast kan Gers Gemaakt stickers maken die u kunt gebruiken in de story van uw social media kanaal. Wat het leuke is van deze stickers is dat iedereen deze kan gebruiken (delen) dus ook klanten of eventueel fans.

IETS WAT HIER NIET TUSSEN STAAT

Neem gerust contact op! We zullen er alles aan doen om u te helpen en ervoor zorgen dat uw idee werkelijkheid wordt.