Skip to main content

WEBSITE

Alle informatie die horen bij een website

MAKKELIJK

WORDPRESS

Tegenwoordig zijn er zoveel websites en zoveel technieken dat het lastig is om het te begrijpen. Wij werken met een vast systeem waardoor het voor ons makkelijker is maar ook voor de klant omdat wij alles op de juiste manier kunnen uitleggen door onze deskundigheid. WordPress is het grootste systeem dat gebruikt voor websites. Met WordPress kan je makkelijk een website aanpassen of beheren. Daarnaast zijn er talloze plugins die ervoor moeten zorgen dat alle functies die jij wilt er in kunnen komen, denk aan een webshop of google maps. Het voordeel van WordPress is dat de klant er zelf ook in kan en zelf ook iets kan aanpassen. Wil je teksten rechtstreeks op de website neerzetten? of wil je een product toevoegen dit kan de klant makkelijk zelf doen. Voor alle voordelen van WordPress scroll iets naar beneden daar staat dat duidelijk beschreven.

VINDBAARHEID

WAAROM EEN WEBSITE?

De belangrijkste reden is dat je vindbaar bent op Google. Je wilt vindbaar kunnen zijn zodat (toekomstige) klanten kunnen zien wat je doet en hoe ze contact met je kunnen opnemen. De eerste stap is dus een duidelijke visie/beeld hebben waarvoor je een website wilt. Zodra je dit allemaal op een rijtje hebt staan kan je aan de slag met de onderwerpen/teksten. Hierna kan Gers Gemaakt u helpen! Met de onderwerpen/teksten die u aangeleverd heeft maken wij een geweldig design wat aansluit op uw wensen. Wij houden er rekening mee dat alles goed gelezen wordt door Google en dat het er verzorgd en goed uitziet. Nu vraag je misschien af waarom een design nodig is? Maar er zijn zoveel websites dat het nodig is dat jij er uit springt. Als je alleen maar teksten op je website hebt staan, zullen mensen dit saai vinden en zullen ze niet lang op jouw website blijven. Het moet er dus uitspringen en aantrekkelijk eruit zien.

Door middel van verschillende plugins worden de teksten en titels gecontroleerd of het geschikt is voor Google. Hier hebben we een term voor: SEO. Met een juiste SEO zal Google je hoger in de zoek ranglijsten zetten. Dit is natuurlijk een belangrijke stap want je wilt zo hoog mogelijk in de ranglijsten staan. Er blijft helaas maar één manier om echt helemaal bovenaan te komen en dat is door middel van advertenties. Met Google ADS kan je advertenties kopen waardoor je bovenaan komt. Dit is de beste manier om vindbaar te worden en het voordeel daarvan is dat je meer mensen op je website hebt gehad waardoor je automatisch weer wat hoger in de ranglijsten staat.

ONZE WEBSITES

AL ONZE WEBSITES

Minder tijd, minder kosten

Als u er voor kiest om door Gers Gemaak een WordPress website te laten ontwikkelen, kan dit veel voordelen voor u opleveren. Het is efficiënter om een WordPress site te ontwikkelen dan een website vanuit codes op te bouwen. Waardoor er minder tijd voor het ontwerp- en ontwikkelproces nodig is en automatisch leidt tot lagere kosten voor u.

Daarnaast kunnen er meerdere accounts worden gekoppeld aan uw website, wat het beheer en content vulling eenvoudig maakt

Makkelijk aanpasbaar

WordPress is een techniek die steeds meer wordt toegepast. Als je een WordPress website hebt heb je veel meer flexibiliteit. Het is niet alleen voor de ontwerper makkelijker maar de opdrachtgever kan het overzicht eenvoudig zelf bijhouden. Doordat WordPress een blokken structuur gebruikt is het na een korte instructie eenvoudig zelf bij te houden. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat alle date online opgeslagen staat!

Meerdere gebruikers

Als klant bepaal je zelf wie je toevoegt en met welke functie. Door een functie te koppelen aan een gebruiker krijgt de gebruiker aan de hand van de functie bepaalde rechten voor de website. Zo kan je iemand alleen teksten aan laten passen of plaatjes, maar je kan iemand ook nieuwe pagina’s laten of bepaalde plugins laten downloaden.

Onderhoud en backup

Bij Gers Gemaakt bieden wij de beste service aan voor uw website. Zo maken wij standaard back-ups van een site, mocht er iets fout gaan hebben we een reservekopie. Daarnaast kunnen wij tegen verschillende tarieven het onderhoud aanbieden. Hiermee bedoelen we eens per zoveel keer nieuwe nieuwsitems maken, nieuwe projecten toevoegen en/of oude gegevens vervangen.

WOOCOMMERCE

EEN WEBSHOP

Als u een webshop wilt,  is WordPress een perfecte optie. Met WooCommerce kunt u eenvoudig producten toevoegen en beheren. Je kan makkelijk zien wat er allemaal verkocht wordt en welke producten trending zijn. WooCommerce houdt automatisch bij hoeveel producten er nog over zijn en zal aangeven wanneer deze op zijn. WooCommerce zorgt voor een database maar dan via een makkelijke weg. U hoeft niet elk product 10 keer toe te voegen met codes, dat wordt allemaal vanuit WooCommerce voor u gedaan.