Case

C’est Belle Jewellery

Huisstijl

C’est Belle Jewellery is een opkomende webshop. C’est Belle Jewellery wilde maar één ding en dat was dat de website opviel en simpel was. Gers Gemaakt heeft dit mogelijk gemaakt, wij hebben rekening gehouden met de wensen van de klant en maakten een simpele en compacte site. De site moet er natuurlijk wel uitspringen en dat hebben we bereikt door een mooie kleur achter de producten te zetten, de producten komen hierdoor niet alleen beter naar voor maar het is ook een leuke stijl.

1 / 4
C’est Belle Jewellery

C’est Belle Jewellery

Een nieuwe uitdaging, die ervoor gezorgd heeft tot een gerse webshop!

2 / 4

Een logo moet opvallen en mensen aanspreken. Het logo van C’est Belle Jewellery is strak maar ook sierlijk. Het straalt tegelijkertijd klasse uit en dat is voor een sieraden merk belangrijk.

3 / 4

Een website is een uitstraling die bij het bedrijf moet passen. Voor de website van C’est Belle Jewellery was het van belang dat de producten goed opvallen. Daarom zijn alle producten uitgesneden en op een warme achtergrond kleur gezet. Dit ziet er niet alleen leuker uit, maar de producten komen hierdoor ook beter naar voren. Voor de rest was het van belang dat de website rustig en duidelijk is.

4 / 4

Content creëren voor social media is heel belangrijk. Voor bepaalde berichten zoals korting of win acties is het heel belangrijk dat de foto al duidelijk genoeg is. Daarmee bedoelen we dat de foto al moet zeggen wat erin het bericht staat.

Veelzijdig en enthouiast

Amber Pieterson

Ik ben zeer te spreken over Gers Gemaakt. Dankzij hen staat er een ontzettend goede website (vind ik zelf) live van mijn eigen bedrijf. Maar niet alleen een website, ook het logo, de visitekaartje, de foto’s en social media content zijn gemaakt door Gers Gemaakt.

  • Share:
Alle rechten zijn van Gers Gemaakt en de betreffende klant.