Case

Sjofar

Magazine

Sjofar is een magazine wat wordt uitgebracht door Continental Arts; een bedrijf dat activiteiten en projecten realiseert. Een project daarvan is Sjofar, Sjofar is een magazine waar christelijke artikelen worden geschreven met een mix van films en boeken. Daarnaast komt er een groot gedeelte kunst bij kijken. Gers Gemaakt mocht hiervan het design maken. Na uitgebreid te hebben gekeken naar de huidige stijl heeft Gers Gemaakt het magazine in een nieuw jasje gestoken waardoor het magazine er rustiger en beter uit ziet.

1 / 4
Sjofar

Sjofar

Een creatief redesign project wat groot word opgepakt.

2 / 4

Sjofar is een blad dat mensen graag lezen. Het was de taak aan Gers Gemaakt om dit blad in een nieuw jasje te steken waardoor het een rustigere uitstraling krijgt. Dit hebben we gedaan door veel wit te gebruiken.

3 / 4

Elk kwartaal wordt er een nieuw Sjofar magazine uitgebracht. Elk magazine heeft zijn eigen kleur waardoor de verschillende magazines specifieker worden per kwartaal. Deze kleur wordt overal op toegepast. De foto wordt elke keer aangeleverd en zorgt voor een fijne eerste indruk.

2 / 4

Sjofar is niet alleen een buitenkant maar heeft ook een binnenkant. Het magazine bevat 16 pagina’s met allemaal verschillende content. De uitdaging was om deze verschillende content het zelfde eruit te laten zien. Daarmee bedoelen we dat de content allemaal de zelfde stijl moest hebben. Met als hoofddoel meer rust en leesbaarheid.

Gers Gemaakt is geweldig!

Leen La Rivière, CEO van Continental Sound Music

Gers Gemaakt hebben wij naar alle tevredenheid ingehuurd om ons magazine (komt uit sinds 1974) geheel te restylen. Dat is gebeurd naar volle tevredenheid van onze directie. Maar belangrijker is dat onze cliënten bijzonder enthousiast zijn. Daarnaast heeft Gers Gemaakt kort geleden een heel belangrijk CD project vormgeven betreffende onze 50 jaar muziekgeschiedenis. Inzet, betrokkenheid en enthousiasme kan alleen maar geroemd worden.

  • Share:
Alle rechten zijn van Gers Gemaakt en de betreffende klant